06 - 21 19 40 89 info@dbschilderwerk.nl

Klantreferenties

Klantreferenties: Zelf uw ervaring delen? Schrijf hieronder uw bericht!

Wij waarderen het ontzettend als u de tijd wil nemen om een referentie achter te laten. Heeft u nog een opmerking, suggestie of vragen? Dan mag u natuurlijk ook telefonisch of via een e-mail contact met ons opnemen!

Deel uw ervaring met DB Schilderwerk!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 107.20.94.6 op.
4 berichten.
Marieke uit Leiden
D.Bakker heeft bij mij het buitenschilderwerk en een trap geschilderd. Het bedrijf werkt zeer secuur, men houdt zich aan afspraken en men zorgt dat de klus op tijd gedaan wordt. Ik zal het bedrijf zeker bij een ander aanbevelen. Bedankt!
Joop uit Den Haag
Prachtig werk geleverd! D. Bakker Schilderwerken heeft mijn plafond enorm strak gespoten en de muur strak besneden en alles rondom gerold (op kleur) Top bedrijf om mee samen te werken. Zeer te vreden en goed werk afgeleverd! Tot volgende keer๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ
Vivienne uit Leiderdorp
Prima schilderwerk! Ook al het houtrot is netjes gerepareerd. Alles netjes volgens afspraak dus zeker aan te raden.
Ellen uit Rotterdam
Heeft goed en heel mooi werk afgeleverd! Super netjes met het opruimen van troep. Heel klantvriendelijk en komt zijn afspraken na! EEN ZEKERE AANRADER om u woning te laten schilderen door D. Bakker Schilderwerken ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?